Friday, December 12, 2008

صبح ها نان و پنیرک بخوریم

صبح های جمعه همیشه یک وسوسه ای به آدم میگه اگه امروز نری سر کار با دو روز آخر هفته یکهو سه روز استراحت می کنی. و البته یک عالمه وسوسه دیگه. تنها چیزی که به آدم انگیزه می ده که با علاقه بره سر کار نان (بیگل البته) و پنیرکی هستش که شرکت صبح های جمعه از تیم هورتونز می گیره. مزه بیگل تست شده با پنیر خامه ای آنقدر قویه که آدم همه تنبلی ها را کنار بگذاره و بشتابه به سوی کار. برای تقویت انگیزهای کاریتون صبح ها نان و پنیرک بخورید

5 comments:

Anonymous said...

شرکت باهوشی دارین !

Anonymous said...

جناب زمین شناس
پنیرک یک نوع گیاه است. ربطی به محصول لبنی‌ای که پنیر نامیده شده، ندارد.
محض اطلاع.

Anonymous said...

حالا این دو روز که این پنجره نیست از یک پنجره دیگه عکس بگیر

Anonymous said...

حقیقتا اقلیم عکس های شما ربطی به پایتخت نداره! اینجا هنوز کم و بیش آفتابه و وسایل گرمایشی هنوز خیلی فعال نیستند.
چه شرکت مهربونی دارید!

ADal said...

این روزها پنجره ها ترسناک هستند. ولی برفهایی که توسط باد تراشیده شده اند خیلی قشنگ هستند. اگه منجمد نشوم می خواهم چند تا عکس بگیرم.
ضمنا نمی دانستم که پنیرک یک گیاه است. ولی فکر نمی کنم سهراب سپهری این پنیرک را صبح ها می خورده. شاید هم می خورده! ورودی ویکیپدیا بیشتر یک چیزی شبیه گیاه دارویی است